HomeWeb hostingDomeinnaamregistratieInformatie
BedrijfsinformatieVeel gestelde vragenAlgemene voorwaarden

 Veel gestelde vragen - Domeinnaamregistratie
 Wordt een domeinnaam op mijn (bedrijfs)naam geregistreerd ?
Ja, DreamHost.nl Web hosting registreert een domeinnaam altijd op naam van haar cliënt, ongeacht of deze particulier of zakelijk wordt aangevraagd.
 
 Wat houden de registratiekosten van een domeinnaam in ?
De registratiekosten van een domeinnaam kunt u het gemakkelijkst zien als jaarlijks terugkerende abonnementskosten om een domeinnaam te koppelen aan uw (bedrijfs)naam. Registratiekosten zijn dus ook verschuldigd indien u ervoor kiest om uw domeinnaam naar DreamHost.nl Web hosting te laten verhuizen; uiteraard zit in deze registratiekosten altijd minimaal één jaar verlenging inbegrepen.
 
 Berekent Dreamhost.nl Web hosting verhuis- en/of administratiekosten ?
DreamHost.nl Web hosting berekent geen extra kosten voor de registratie van een nieuwe domeinnaam of verhuizing van een bestaande domeinnaam; dus ook geen éénmalige bedragen zoals onze collegae u nog wel eens willen rekenen.
De op onze web site vermelde domeinnaamregistratiekosten zijn dus de enige kosten die verschuldigd zijn voor de registratie cq. verhuizing van een domeinnaam.
 
 Is het mogelijk om meerdere domeinnamen aan een Web hosting pakket te koppelen ?
Voor slechts € 15,00 per jaar (excl. evt.
domeinnaamregistratiekosten) kunt u een extra domeinnaam aan uw Web hosting pakket koppelen. U kunt zelf kiezen of u deze aan een specifiek gedeelte koppelt (add-on koppeling) of dat deze synchroon dient te lopen met uw huidige web site (pointer koppeling).
 
 Ik heb elders al mijn domeinnaam geregistreerd. Is dat een probleem als ik een Web hosting pakket wil bestellen ?
DreamHost.nl Web hosting verplicht u niet tot het registreren of verhuizen van uw domeinnaam bij de bestelling van een Web hosting pakket. Als u er voor kiest om uw domeinnaam in eigen beheer te behouden, is dat geen enkel probleem. Uiteraard moet u wel de mogelijkheid hebben om zelf de DNS gegevens te kunnen wijzigen.
 
 Ik heb een domeinnaam met een domeinextensie die DreamHost.nl Web hosting niet registreert (bijv. eindigend op .no). Kan ik nu mijn web site niet bij u laten hosten ?
De servers van DreamHost.nl Web hosting ondersteunen iedere domeinextensie, ongeacht of deze bij DreamHost.nl Web hosting geregistreerd kan worden of niet.
Indien u een Web hosting pakket wilt bestellen met een alternatieve domeinextensie is het echter niet mogelijk dit via het reguliere bestelformulier te doen. U dient hiervoor de Centrale Administratie de gegevens toe te sturen die u normaliter in het reguliere bestelformulier zou invullen. U krijgt dan z.s.m. de juiste formulieren per e-mail toegestuurd.
 
 Veel gestelde vragen - Web hosting pakket
 Hoeveel kost het om mijn web site op Internet te plaatsen ?
Voor het plaatsen van uw web site op Internet heeft u een domeinnaam en een Web hosting pakket nodig. Voor een bedrag van slechts € 44,00 per jaar (DreamHost.1 Web hosting pakket i.c.m. een .nl domeinnaam) is uw web site bij DreamHost.nl Web hosting al op Internet te vinden.
 
 Wat is ongelimiteerd dataverkeer ?
Sommige van onze concullegae bieden u Web hosting pakketten aan met een ongelimiteerde hoeveelheid dataverkeer per maand (of via een zgn. Fair Use Policy).
In de kleine lettertjes wordt dan echter een maximale hoeveelheid dataverkeer genoemd, dat vele malen lager ligt dan het maandelijks toegestane dataverkeer dat bij een Web hosting pakket van DreamHost.nl Web hosting wordt geleverd. Laat u daarom bij een evt. vergelijking altijd zwart-op-wit voorleggen wat het echte maximaal toegestane dataverkeer precies is.
 
 Waarom biedt DreamHost.nl Web hosting geen ongelimiteerd dataverkeer aan ?
Een provider dient dataverkeer iedere maand vantevoren in te kopen. Iedere server krijgt per maand dus slechts een beperkte hoeveelheid dataverkeer toegewezen. Indien er geen begrenzing per cliënt is ingesteld - zoals bij ongelimiteerd dataverkeer het geval is - dan kan een cliënt met een zéér populaire web site dus alle dataverkeer "wegsnoepen" van de rest van de cliënten op diezelfde server. DreamHost.nl Web hosting heeft er daarom voor gekozen om vooraf het dataverkeer per cliënt te begrenzen; zo weet iedere cliënt ook precies waar deze aan toe is, en kunnen er geen misverstanden ontstaan.
 
 Veel gestelde vragen - Servers
 Waar staan de servers van DreamHost.nl Web hosting ?
DreamHost.nl Web hosting heeft haar servers ondergebracht in datacenters in Nederland en de Verenigde Staten. Indien u een Web hosting pakket bestelt, zal dit op een Nederlandse server worden aangemaakt. Wenst u uw Web hosting pakket op een server in de Verenigde Staten, dan dient u dit expliciet aan te geven in het veld "Evt. opmerkingen" van het bestelformulier.
 
 Waar wordt de web site van DreamHost.nl Web hosting gehost ?
De web site van DreamHost.nl Web hosting wordt gehost op een server in de Verenigde Staten. Deze server is speciaal geplaatst in een alternatief netwerk, zodat u onze web site gewoon kunt blijven bereiken in geval er onverhoopt een lokale (netwerk)storing mocht optreden in het reguliere netwerk in Nederland of de Verenigde Staten.
 
 Veel gestelde vragen - Diversen
 Heeft DreamHost.nl Web hosting iets te maken met DreamHost uit de V.S. ?
Alhoewel DreamHost.nl en DreamHost.be Web hosting in de media of op fora ook wel (verkort) DreamHost worden genoemd, zijn beiden absoluut niet geliëeerd of op iedere andere manier verbonden aan de Amerikaanse naamgenoot.
We raden u daarom aan om - om verwarring tegen te gaan - alleen onze volledige benaming (incl. de domeinnaamextensie) te gebruiken.
 
 Waar kan ik terecht voor referenties ?
Voor referenties van web sites die op onze servers in Nederland en/of de Verenigde Staten staan, kunt u - uiteraard geheel vrijblijvend - contact opnemen met de Afd. Verkoop.
 
 DreamHost.nl Web hosting is veel voordeliger dan mijn huidige provider. Als ik mijn web site naar uw servers laat verhuizen, is deze dan tijdelijk niet bereikbaar ?
Indien u twee weken voor de afloopdatum van het contract bij uw oude provider uw bestelling bij DreamHost.nl Web hosting plaatst, kunt u uw web site tijdens de verhuizingsprocedure enkele dagen bij uw oude provider en DreamHost.nl Web hosting naast elkaar laten lopen. Op die manier gaat er geen belangrijke e-mail verloren en krijgen uw bezoekers verder ook geen melding dat uw server niet (meer) bestaat.
 
 Ik heb mijn web site ontwikkeld onder Windows, maar op de servers van DreamHost.nl Web hosting is Linux geïnstalleerd. Is dat een probleem ?
Aangezien er op onze servers platform-onafhankelijke programmeertalen zijn geïnstalleerd (zoals PHP en Perl), kunt u zonder problemen zowel een statische web site (HTML) als een dynamische web site (PHP i.c.m. een MySQL database) op onze servers plaatsen.
 
 Hoe betaal ik een bestelling ?
Betaling van uw bestelling gaat gemakkelijk via een (éénmalige) automatische incasso. Het machtigingsformulier hiervoor wordt u geheel automatisch na het plaatsen van een bestelling toegezonden, tezamen met de evt. andere formulieren die ons nog ondertekend dienen toe te komen. Een automatische incasso kan alleen worden uitgevoerd bij cliënten met een Nederlandse bank- of girorekening. Cliënten van buiten Nederland dienen zelf zorg te dragen voor overboeking van het totaalbedrag; de benodigde gegevens treft u hier aan.
 
 Ik heb nog geen eigen web site. Ontwerpt DreamHost.nl Web hosting ook web sites ?
Nee, DreamHost.nl Web hosting houdt zich enkel bezig met de hosting van web sites. Voor de ontwikkeling en beheer van uw web site kunt u terecht bij Webdorado Networks.
 
 Ik ben een web designer en wil uw diensten doorverkopen. Kan mijn cliënt zien dat we bij DreamHost.nl Web hosting afnemen ?
Nee, we maken gebruik van een constructie waarbij zowel het Technisch contact van de domeinnaam als de Domain Name Servers (DNS) niet expliciet naar ons verwijzen. U kunt dus compleet transparant zaken doen, zonder dat uw cliënt weet dat u bij DreamHost.nl Web hosting afneemt. Op deze manier staat het u ook vrij om uw eigen prijzen te bepalen. U dient hiervoor even apart contact met ons op te nemen.
 
Heeft u nog vragen of opmerkingen over de Web hosting diensten van DreamHost.nl Web hosting, dan kunt u altijd even - uiteraard geheel vrijblijvend - contact opnemen.
 
 
 Domeinnaam opzoeken
Wilt u weten of een domeinnaam nog niet door iemand anders geregistreerd is, dan kunt u dat gemakkelijk zelf opzoeken door hieronder de gewenste naam in te vullen en een extensie te selecteren :
.
 DreamHost.3 Web hosting pakket

 
 Affiliate programma
Vanaf heden kunt u bij DreamHost.nl Web hosting op een gemakkelijke manier geld verdienen met uw eigen web site. Meldt u daarom direct aan voor het Affiliate programma. U vindt er hier meer over.
 
 Powered by...
SuperMicro SuperServersTyan Transport ServersRAID-1 MirroringcPanel 11 controle paneelSoftaculous auto-installerGigabit EthernetCentOS x86_64AMD Opteron DreamHost.nl Web hosting maakt gebruik van A-kwaliteit servers van de merken SuperMicro en Tyan, die minimaal zijn voorzien van twee AMD Opteron processoren. Op deze servers draait de 64-bits versie van CentOS (Red Hat Enterprise Linux) en het veelomprezen cPanel 11 controle paneel. Het cPanel 11 controle paneel is daarnaast ook nog uitgebreid met de Softaculous auto-installer.

De servers van DreamHost.nl Web hosting staan in het ultramoderne DataBarn Datacenter te Amster-
dam en zijn verbonden met o.m. AMS-IX, NL-IX, BNIX, LINX en FreeBIX. De transit loopt verder via Interoute, Cogent Communications, JointTransit of Telia, om u de snelst mogelijke route naar onze servers te kunnen garanderen. meer
 

DreamHost.nl Web hosting . Crooswijksesingel 29/A . 3034 CJ  ROTTERDAM
Deze pagina bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal; Duplicatie is verboden zonder schriftelijke toestemming vooraf; DreamHost.nl
en DreamHost.be zijn handelsnamen van uDome Internet Services; Copyright © 2003-2024; Alle rechten voorbehouden; Prijzen excl. 21% BTW.
Algemene Voorwaarden | Privacybeleid